26 Şubat 2011 Cumartesi

Farklı Desenler 19.Bölüm Özeti(Fragman Eklendi)


Feride'nin evliliği çıkmaza giriyor...

Eşiyle yeni barışan Feride, kocasının başka bir kadından çocuğu olacağını öğrenince adeta yıkılır. Duyduğu gerçeklere bir türlü inanmak istemez. Çünkü bu, her şeyin alt üst olacağı anlamına gelmektedir. Evliliğini kurtarmak üzereyken yüzleştiği bu gerçek, hayatının tüm akışını değiştirecektir.

Feride, bu yükün altından nasıl kalkacağını düşünmeye başlar. Ancak hiçbir çıkış yolu bulamamaktadır. Kendini tam anlamıyla bir çıkmazda hisseden Feride'ye annesi Canan Hanım yardımcı olmak ister. Duruma el koymak isteyen Canan Hanım kendince çözümler üretir. Kızının evliliğini kurtarmak için yaptığı planlar, yakından tanıdıkları birinin katil damgası ile karalanmasına sebep olacaktır.

Bu arada Emir, geçirdiği kazadan hafif yaralı olarak kurtulmuştur. Tüm aileyi sevince boğan bu haber sonrası evde tam bir bayram havası yaşanır. Fakat sevinçleri yarım kalacaktır. Herkesin bir arada olduğu bir gün, Yasin ve Emine'nin sözleri herkesi şoke edecektir.

Farklı Desenler yeni bölümüyle 27 Şubat Pazar 19:50'de Samanyolu tv'de..

Farklı Desenler 19.bölüm fragmanı anında izle,




Farklı Desenler 19.bölüm (Ayrıntılar için tıklayın)

23 Şubat 2011 Çarşamba

Farklı Desenler 18.bölüm anında izle(Küre Tv)

Farklı Desenler tüm bölümleri izlemek için tıklayın.

Farklı Desenler 18.bölüm anında izle,





Galip’in tuzağına düşen Emir, kaza geçirmiştir. Kendisinden haber alınamamaktadır. Planı sorunsuz gerçekleşen Galip, kızıyla görüştürmek istemediği Emir’i kardeşi Yaşar’a öldürterek büyük bir intikam almıştır. Durumu öğrenen Nebahat hanım ve Hayrettin Bey, bu acı olay karşısında dayanıklılıklarını kaybederler. Tatsız olayları geride bıraktıklarını düşünürlerken, bu olay, en acısı olmuştur.

Yaşar, kendisine kurulan bu acımasız komployu öğrenmiştir. Kardeşinin ölümüne neden olduğu için vicdan azabından aklını kaybetmek üzeredir. Pınar ise Şeref’in peşini bırakmaya hiç niyetli değildir. Şeref’i zor durumda bırakacak, bir haber vermek için konağa gelen Pınar, yapmak istedikleri konusunda oldukça kararlıdır. Söyleyeceklerini kanıtlayacak bir belge elde etmiş, Şeref’i köşeye sıkıştırmak için her şeyi planlamıştır...

20 Şubat 2011 Pazar

Emir Galip'in Tuzağından Kurtulabilecek mi?


Emir kurtulabilecek mi?


"Farklı Desenler"in yeni bölümünde; Galip'in tuzağına düşen Emir, kaza geçirir.


Kendisinden haber alınamaz. Planı sorunsuz gerçekleşen Galip, kızıyla görüştürmek istemediği Emir'i kardeşi Yaşar'a öldürterek intikam almıştır. Durumu öğrenen Nebahat Hanım ve Hayrettin Bey, bu olay karşısında dayanıklılıklarını kaybederler. SAMANYOLU TV 19.50

Farklı Desenler 18.Bölüm Özeti(Fragman Eklendi)

Emir kurtulabilecek mi?

Galip'in tuzağına düşen Emir, kaza geçirmiştir. Kendisinden haber alınamamaktadır. Planı sorunsuz gerçekleşen Galip, kızıyla görüştürmek istemediği Emir'i kardeşi Yaşar'a öldürterek büyük bir intikam almıştır. Durumu öğrenen Nebahat hanım ve Hayrettin Bey, bu acı olay karşısında dayanıklılıklarını kaybederler. Tatsız olayları geride bıraktıklarını düşünürlerken, bu olay, en acısı olmuştur.

Yaşar, kendisine kurulan bu acımasız komployu öğrenmiştir. Kardeşinin ölümüne neden olduğu için vicdan azabından aklını kaybetmek üzeredir. Pınar ise Şeref'in peşini bırakmaya hiç niyetli değildir. Şeref'i zor durumda bırakacak, bir haber vermek için konağa gelen Pınar, yapmak istedikleri konusunda oldukça kararlıdır. Söyleyeceklerini kanıtlayacak bir belge elde etmiş, Şeref'i köşeye sıkıştırmak için her şeyi planlamıştır.

Farklı Desenler 18.bölüm fragmanı,





Farklı Desenler Pazar 19.50`de Samanyolu TV`de..

Farklı Desenler 18.bölüm ( Ayrıntılar için tıklayın )

18 Şubat 2011 Cuma

Farklı Desenler 17.bölüm anında izle(Küre Tv)

Farklı Desenler tüm bölümleri izlemek için tıklayın.

Farklı Desenler 17.bölüm anında izle-Küretv





Kendisine atılan iftiradan sonra Feride, zor günler geçirmiştir. Emir ise, Feride’nin telefonundaki mesajı Pınar’ın gönderdiğini ispatlamıştır. Bunun üzerine Hayrettin Bey, Feride’nin hırsızlık yapmadığını kanıtlamak için harekete geçer. Planları alt üst olan Pınar, durumu kurtarmak için daha da hırçınlaşmıştır. Ortalıktan çekilmeyi hiç düşünmeyen Pınar, Feride’yi bir türlü rahat bırakmaz.

Galip, kızının Emir ile tekrar görüşmeye başladığını öğrenir. Öfkesi giderek artan Galip, bu sefer Emir’e ve ailesine büyük bir ders vermeye hazırlanır. Yaşar ile yakınlaşarak onunla işbirliği yapmayı düşünür. Gerçek amacı, hiç fark ettirmeden Yaşar’ı, öz abisini öldürmek için kullanmaktır. Bu arada Feride, eşiyle arasındaki sorunları halletmiş, yaşadığı yorgun ve üzücü günleri geride bırakmıştır. Ancak kendisine bırakılan bir emanet, her şeyin başlangıcı ya da sonu olabilir.

13 Şubat 2011 Pazar

Farklı Desenler 17.Bölüm Özeti(Fragman Eklendi)

Feride'nin hırsızlık yapmadığı anlaşılır!

Resim

Şeref büyük bir hatanın eşiğinden dönüyor... Pınar kolay kolay vazgeçmeyecek...
Feride bir emanetle imtihan oluyor... Emir ise büyük bir sessizliğe gömülüyor...


Kendisine atılan iftiradan sonra Feride, zor günler geçirmiştir. Emir ise, Feride'nin telefonundaki mesajı Pınar'ın gönderdiğini ispatlamıştır. Bunun üzerine Hayrettin Bey, Feride'nin hırsızlık yapmadığını kanıtlamak için harekete geçer. Planları alt üst olan Pınar, durumu kurtarmak için daha da hırçınlaşır. Ortalıktan çekilmeyi hiç düşünmeyen Pınar, Feride'yi bir türlü rahat bırakmaz.

Galip ise kızının Emir ile tekrar görüşmeye başladığını öğrenir. Öfkesi giderek artan Galip, bu sefer Emir'e ve
ailesine büyük bir ders vermeye hazırlanır. Yaşar ile yakınlaşarak onunla işbirliği yapmayı düşünür. Gerçek amacı,
hiç fark ettirmeden Yaşar'ı, öz abisini öldürmek için kullanmaktır.

Bu arada Feride, eşiyle arasındaki sorunları halletmiş, yaşadığı yorgun ve üzücü günleri geride bırakmıştır.
Ancak kendisine bırakılan bir emanet, her şeyin başlangıcı ya da sonu olabilir.

Farklı Desenler, 17. bölümü ile 13 Şubat Pazar 19:50'de Samanyolu TV'de ve aynı zamanda Küre TV'de...

---

Farklı Desenler 17.Bölüm Fragmanı [HQ]

İndirmek İsteyene;

http://hotfile.com/dl/103754409/c6d2c7a ... Q.flv.html

Farklı Desenler 17.bölüm fragmanını anında izle;



Fragmandan Ön İzleme Resimleri;

Resim

Farklı Desenler 17.bölüm (Ayrıntılar için tıklayın)

7 Şubat 2011 Pazartesi

Türkçe Olimpiyatları Geliyor


Türk dilinin rağbet görmesinde, bu yıl 9.su düzenlenecek Türkçe Olimpiyatları'nın katkısı büyük.

Dünya, Türkçe öğrenmek için sıraya girdi

Dış politika, kültür, sanat ve turizmde estirilen Türk rüzgârı, Türkçeye ilgiyi artırdı. 30 ülkede Türk dili ve edebiyatı eğitimlerini organize eden TİKA, taleplere yetişemeyince YÖK ile işbirliği yaptı. Artık Türkoloji bölümü açmak isteyen yabancı üniversiteler ile Türkiye'dekiler 'kardeş' olacak. Bölümlere denklik de sağlanacak.

Türkiye'nin son yıllardaki etkin dış siyaseti, 64 ülkeyle vizelerin kaldırılması, işadamlarının dünyada yaptığı yatırımlar ve dizi film ihracı, dünyada Türkçeye rağbeti artırdı. Kuveyt'ten Katar'a, Etiyopya'dan Sudan'a, Peru'dan Küba'ya ve Kuzey Kore'den Hindistan'a kadar 100'e yakın ülke, Türkçe öğrenmek için sıraya girdi. Hâlihazırda 30 ülkede Türk dili ve edebiyatı (Türkoloji) eğitimlerini organize eden Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı (TİKA), gelen taleplere yetişemeyince Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ile işbirliği yaptı. Türkoloji uzmanları, üniversitelerinde Türkçe bölümleri açmak isteyen ülkelerin başvurularını inceliyor. Kriterleri yerine getirenlerde Türkçe öğrenimi en kısa zamanda başlayacak. TİKA ile YÖK arasında yapılan anlaşmaya göre Türkoloji bölümü açmak isteyen yabancı üniversiteler ile Türkiye'deki üniversiteler 'kardeş' olacak. Yabancı üniversitelerde açılan Türkoloji bölümlerinin Türkiye'deki bölümlerle denkliği sağlanacak.

YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Yekta Saraç, yurtdışında Türkçe ve Türk kültürüne yoğun ilgi olduğunu söylüyor. Bunun nedenini, Türkiye'nin dünyada etkisinin artmasına bağlayan Saraç, "Yurtdışında yaşlanan Türkologların yerine artık her nesil bu hizmeti sürdürecek bir sistem kurma amacındayız." diyor. Türkçeye gösterilen yoğun ilginin en önemli nedenlerinden birinin Türk işadamlarının dünyanın dört bir yanına yaptığı yatırımlar olduğunu kaydeden TİKA Başkanı Prof. Dr. Musa Kulaklıkaya da, "Bu yatırımlar biraz da ekonomik nedenlerle Türkçe öğrenimini zorunlu kılıyor." görüşünde. TİKA Başkanı'nı haklı çıkaran bir araştırma yayımlayan uluslararası araştırma şirketi KPMG'nin Türkiye raporuna göre; Sabancı, Koç, Doğuş, Turkcell ve Çalık gibi önemli 19 şirketin toplam yurtdışı yatırımı 31 milyar dolara ulaşırken bu şirketler bulundukları ülkelerde 90 bin kişiyi istihdam ediyor.

Gelişen Türk dizi film sektörü de rağbetin en önemli sebeplerinden biri. Türkçe talebinde bulunan ülkelerde film sektöründeki Türkçe ihtiyacının hayli fazla olduğunu söyleyen Yunus Emre Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Ali Fuat Bilkan, "Alt yazı yerine filmi Türkçeden izlemek isteyen halkın oranı her geçen gün artıyor. Örneğin Bosna'da birkaç yıl içinde en etkin dil Türkçe olacak." bilgisini veriyor. Kurtlar Vadisi, Ezel, Bir İstanbul Masalı, Yaprak Dökümü, Menekşe ile Halil, Zerda gibi dizilerin de aralarında bulunduğu 70'in üzerinde film, 2010'da ihracat rekoru kırarak 50 milyon doları aştı. Türkçenin dünyadaki etkinliğini sağlayan en önemli unsurlardan biri de Türk okulları ve Türkçe Olimpiyatları. Prof. Dr. Yekta Saraç, "Türkçe talebi konusunda dünya ülkelerinde gerekli zemini Türk okulları teşkil etti." derken Prof. Bilkan, tespite şu ifadeyle destek veriyor: "Türk okullarının etkinliği Türkçeye rağbeti artırıyor. Özellikle Türkçe Olimpiyatları, birçok ülkede gençler arasında Türkçenin popülaritesini yükseltti."

Ayrıntılar için tıklayın



Farklı Desenler 16.bölüm anında izle(Küre Tv)

Farklı Desenler tüm bölümleri izlemek için tıklayın.

Farklı Desenler 16.bölümü anında izle,




Farklı Desenler 16. Bölüm'ü ile sizlerle...

6 Şubat 2011 Pazar

O Dram Bu Evde Yaşanıyor

O Dram Bu Evde Yaşanıyor

Dizinin geçtiği salondaki oturma grupları aslında tam bir aile dramındaki hüznü anlatıyor. Televizyon
üzerindeki danteller, ortadaki halının rengi ve turuncuya çalan koltuk takımı, tahta çalar saat ve kırmızı perdeler…


Dizi sektörü öyle bir hal aldı ki en az oyuncular kadar ne giydikleri dizinin nerede çekildiği ve dizinin çekildiği evin dekorunun nasıl olduğu da konuşulur hale geldi. Televizyonda son dönemlerde yayınlanan diziler özellikle
dekorasyonları ile hafızalarımıza kazındı. Samanyolu Televizyonun “Farklı Desenler” dizisi hikayesiyle olduğu kadar dekorasyonu ile de hafızalara kazınıyor. Bir aile dramının anlatıldığı “Farklı Desenler” dizisi Sarıyer’de duvarları pembeye boyanmış, ahşap bir evde çekiliyor. Samanyolu Dergisi okurları için Farklı Desenler’in çekildiği evi gezdik ve sizler için fotoğrafladık…

Hayrettin Bey ve Nebahat Hanım olmak üzere evin bütün fertlerinin akşamları toplandıkları salon sanki her an birilerini ağırlamayı bekliyor.

Lambalardan şişelere, duvardaki tavalardan kapıdaki rengarenk süslemelere kadar mutfak adeta her şey
Nebahat Hanım’ın karakterini eve yansıtıyor…

Sarıyer civarında pembe tarihi bir tahta evde çekilen “Farklı Desenler” mahalleye şimdiden bir hareketlilik getirmiş…

Resim

Resim

Resim

Resim />

Şeref Evden Ayrılıyor!


Şeref evden ayrılıyor

"Farklı Desenler"in yeni bölümünde; zor günleri geride bırakmak isteyen Feride, yuvasını kurtarmak için her şeyi yapmaya razıdır. Yaşadıkları sıkıntılı dönemleri fırsat bilerek Şeref'e yakınlık gösteren Pınar, amacına ulaşmış, Şeref'in evden uzaklaşarak kendine ilgi duymasını sağlamıştır.


Ailesini bir arada tutmaya kararlı olan Feride ise, kocasının peşinden gitmeye karar verir. SAMANYOLU TV 19.50

Ayrıntılar için tıklayın.

Farklı Desenler 16.Bölüm Özeti(Fragman Eklendi)

Şeref, evden ayrılıyor mu?

Resim

Feride, Şeref'in peşine düşüyor...
Yuvasını kurtarmak için çabalarken hepten bataklığa saplanıyor...
Büyük bir iftiraya uğrayan Feride için artık hayat çok zor...


Zor günleri geride bırakmak isteyen Feride, yuvasını kurtarmak için her şeyi yapmaya razıdır. Yaşadıkları sıkıntılı dönemleri fırsat bilerek Şeref'e yakınlık gösteren Pınar, amacına ulaşmış, Şeref'in evden uzaklaşarak kendine ilgi duymasını sağlamıştır. Ailesini bir arada tutmaya kararlı olan Feride ise kocasının peşinden gitmeye karar vermiştir.

Telefonunda gördüğü bir mesaj, Feride'yi oldukça şüphelendirir. Kimden geldiği belli olmayan bu mesaj, genç
kadını çok etkiler. Zor kararların arifesinde olan Feride, şimdi ne yapması gerektiğini düşünür. Planlarını sırasıyla gerçekleştiren Pınar ise Feride'yi istediği gibi yönlendirmektedir. Şeref'in yuvasının yıkılması için elinden geleni yapan Pınar, amacına çok yaklaşmıştır.

Bu arada Galip, Emir hakkında yeni bilgiler elde eder. Öğrendiklerinden sonra sessiz kalmamaya karar veren Galip, kendine borcu olan Yaşar'la yeniden iş birliği yapmak ister. Emir'den gelen bir haber ise, hem Feride'yi hem de Şeref'i çok şaşırtır.

Farklı Desenler, 16. bölümü ile 6 Şubat Pazar 19:50'de Samanyolu TV'de ve aynı zamanda Küre TV'de...

---

Farklı Desenler 16.Bölüm Fragmanı [HQ]

İndirmek İsteyene;

http://www.hotshare.net/file/352745-61396655cd.html

Farklı Desenler 16.bölüm fragmanı anında izle,



Fragmandan resimler,


Resim

Farklı Desenler 16.bölüm (Ayrıntılar için tıklayın)

4 Şubat 2011 Cuma

Farklı Desenler 15.bölüm anında izle(Küre Tv)

Farklı Desenler tüm bölümleri izlemek için tıklayın.

Farklı Desenler 15.bölüm anında izle,




Yasaklara boyun eğmek zorunda kalan Yasemin, Emir’den ayrılacağını belirtince babası Galip sakinleşir.
Hayrettin Bey’in ailesinden, sadece sera için verdiği borcu geri ister. Büyük miktardaki borcu kapatmak için
Feride de, Hayrettin Bey de çalışmaya başlarlar.

Ancak, Feride’nin başladığı iş çok yıpratıcı ve çok ağır bir iştir. Bu yüzden kendine ve ailesine vakit ayıramaz.
Bu durum, Şeref’in hiç hoşuna gitmemektedir. Zaman zaman yaşanan tartışmalar, kavgaya dönüşmeye başlar. Feride eşine güzel görünebilmek için çareler ararken, annesi Canan Hanım’dan gelen telefonla yıkılır. Duyduklarına hayli üzülür ve bunca zaman boşuna çabaladığını düşünür. Kendini oldukça değersiz hisseden Feride, düşünmeden hareket eder ve intihara kalkışır.

Bu olay karşısında herkes şaşkına dönmüştür. Hayli endişelenen aile fertleri, bu olayın sebebini merak eder.