14 Kasım 2010 Pazar

Gerçekleri Gizleyebilecek mi?


Yapımcılığını Melih Sezgin'in üstlendiği yönetmenliğini Hasan Kıraç'ın yaptığı, başrollerini İskender Altin, Eren Özyalçin, Şahika Koldemir, Burak demir, Fatih dönmez, Asuman Çakir, Hakan Güner'in paylaştığı “Farklı Desenler” in yeni Bölümünde;

Ceren'in dördüncü kattan aşağı düşmesiyle Funda ve Yaşar şok olur. Soluğu hastanede alırlar. Hastanede annesi ile karşılaşan Yaşar göz yaşlarına hakim olamaz.

İşler Nebahat Hanım'ında tahmin edemeyeceği kadar karışır. Feride tüm olaylardan habersiz soru işaretleriyle yaşamaya devam ederken, Funda'dan Emine'ye gelen bir mektup Feride'nin hepten kafasını karıştırır. Emir ise şu aralar babasının düşmanı Galip'in kızı ile çok sık karşılaşmaya başlar. Bu karşılaşmalar Emir'i farklı bir yöne doğru götürecektir…




Aslında Hepsi Bir Renkti

“Farklı Desenler”

Dağılmış bir ailenin yürek burkan dramının anlatıldığı Samanyolu TV'nin yeni aile-drama dizisi “Farklı Desenler” Her Salı günü saat 19:50 ‘de ekranlara geliyor.

Aniden atılan bir iftira ile dağılan bir ailenin iç acıtan dramının anlatılacağı “Farklı Desenler” dizisi hem içinizin derinliklerine işleyecek hem de hayatın acı gerçeklerini ekrana yansıtacak.

Bir polis memurunun atılan bir iftira sonrası yıllarca suçsuz yere cezaevinde hapis yatmasının ardından özgürlüğüne kavuştuğunda dağılan ailesini nasıl toplayacağını konu alan aile dram dizisi hayatın “Farklı Desenler”ini yansıtacak.



Bir İftira İle Dağılan Yaşamlar…

Dağınık bir ailenin nasıl toparlanabileceğini ele alan aile-dramada Hayrettin (İskender Altın ) bir polis memuruyken atılan iftiradan dolayı hapse düşer. Yıllarca ona bu iftirayı atanın kim olduğunu bilmeden suçsuz yere cezaevinde kalır. Özgürlüğüne kavuştuğunda ise savrulmuş bir aile onu beklemektedir. Nebahat Hanım (Asuman Çakır) ile evli olan Hayrettin beyin 3 oğulları vardır.

Emir babası gibi polis olmuş, farkında olmadan babasına iftira atan adamın kızını sevmektedir, Şeref, Feride ile evlenmiş ve babası hapse girince evin geçimini üstlenmiştir. Yaşar ise ailesinin istemediği bir evlilik yapmış ve yıllarca ailesiyle görüşmemiştir. Anne Nebahat ise görünürde çocuklarının iyiliğini istiyor gibi olsa da bencilce davranışları yüzünden aileyi yıkılmanın eşiğine getirmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder